PD-L in zona Bratianu


PD-L in zona Bratianu

Senatorul Onaca Dorel Constantin Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Constanţa, revine în cartierul I.C.Brătianu.
Însoţit de candidaţii PD-L pentru funcţiile de consilieri municipali şi de un grup numeros de simpatizanţi şi membri ai organizaţiei municipale a PD-L, senatorul Dorel Constantin Onaca şi-a prezentat detaliat programul de administrare locală, "Solidaritate pentru Constanţa", cetăţenilor care locuiesc în această zonă.
Necazurile cu care se confruntă locuitorii din I.C.Brătianu, sunt evidente, ele sunt vizibile cu ochiul liber, nu trebuie căutate foarte atent.
Senatorul Dorel Constantin Onaca, adresându-se celor prezenţi le-a arătat că, în perioada de timp relativ scurtă, de la ultima întâlnire cu cetăţenii din această zonă, starea jalnică a salubrizării s-a amplificat, imaginea oferită aici, la poarta de intrare a Constanţei dinspre Bucureşti fiind deplorabilă.
Preocupat de optimizarea şi fluidizarea traficului rutier în întreg municipiul Constanţa, trafic ce devine sufocant, îndeosebi pe timpul sezonului estival, senatorul Dorel Constantin Onaca a prezentat succinct puncte din programul său referitoare la descongestionarea traficului rutier, îndeosebi în zonele adiacente principalelor intrări în oraş dinspre Basarabi, Hârşova şi Agigea.
Centrul de greutate al programului de administrare locală Solidaritate pentru Constanţa, oferit constănţenilor de către candidatul PD-L la demnitatea de primar al municipiului, îl constituie accesarea fondurilor europene pentru promovarea proiectelor-program, în vederea sprijinirii întreprinzătorilor privaţi care doresc să dezvolte prioritar, infrastructura industrială conducând implicit la crearea unor locuri de muncă în conformitate cu standardele  europene.
Referindu-se la acest subiect de importanţă majoră, senatorul Dorel Constantin Onaca a arătat faptul că, tinerii, persoanele vârstnice şi agenţii economici vor fi priviţi şi trataţi în mod egal.
Prin procesul natural al intrării în următorul circuit social-economic: Proiecte de accesare a fondurilor europene;
- Accesarea şi aducerea în Constanţa a acestor fonduri de către agenţii economici;
– Dezvoltarea infrastructurii industriale productive;
- Reîntoarcerea tinerilor din strâinătate pentru ocuparea locurilor de muncă create, nivelul de bunăstare socială din municipiul Constanţa se va ridica indiscutabil la standarde apropiate de cele ale Europei occidentale.

Astfel,locuitorii Constanţei, umiliţi de insolenţa administrativă a ultimilor 8 ani, îndeosebi bătrânii, printr-un proces firesc de creştere al nivelului de trai şi civilizaţie urbană, îşi vor redobândi demnitatea care le-a fost refuzată de administraţia locală actuală.
Cheia primului program de solidaritate socială din istoria postdecembristă, care este oferit Constanţei şi constănţenilor, de către senatorul Dorel Constantin Onaca o constituie această materializare a finanţării din fonduri externe a programelor pe care echipa sa le-a identificat şi conceput.
Senatorul Dorel Constantin Onaca şi-a exprimat profunda dezamăgire că actuala echipă administrativă, nu a întreprins nici cel mai mic efort pentru a aduce banii europeni în municipiul şi judeţul Constanţa.
Cartierul I.C.Brătianu constituie un exemplu mai mult decât elocvent despre ceea ce înseamnă indolenţa administraţiei locale actuale.
Referindu-se la indiferenţa cu care sunt trataţi cetăţenii din această zonă, şi nu numai, candidatul la fotoliul de primar al Constanţei, Dorel Constantin Onaca si-a exprimat îndoiala referitoare la faptul că, măcar unul din directorii din actuala formulă administrativă a Primăriei sau a Consiliului Judeţean, cunoaşte adevăratele şi gravele probleme cu care se confruntă locuitorii.
Mai mult de atât, condamnarea de către Tribunal a celor trei directori, 2 din primărie şi unul din Consiliul Judeţean la închisoare pentru şantaj şi luare de mită, descalifică administraţia locală, în ansamblul ei.
Candidatul la funcţia de primar al municipiului Constanţa, senatorul Dorel Constantin Onaca, cel care îndeplineşte şi funcţia de preşedinte al organizaţie judeţene Constanţa a PD-L, a făcut un apel, cu această ocazie, la toate celelate formaţiuni politice din Dobrogea să-şi exprime indignarea faţă de Administraţia locală penală, care ne gestionează dezastruos oraşul şi judeţul.

"Un mitig multicolor, de mari proporţii, prin care cetăţenii Constanţei, indiferent de coloratura politică, vor cere demisia administraţiei locale corupte, ar fi forma de luptă politică cea mai adecvată momentului şi nu atacurile murdare pe care unii adversari politici le practică"
- le-a spus senatorul Dorel Constantin Onaca celor prezenţi
Senatorul Dorel Constantin Onaca nu-şi atacă adversarii politici mişeleşte şi murdar, el preferă lupta politică adevărată, bărbătească şi curată, finalizată cu proiecte viabile şi realizabile, în folosul adevăratului stăpân al urbei locuitorul Constanţei.NEWSLETTER


LINK-uri

www.evotv.ro Milionarii Business TV