PD-L in zona Tic-Tac, Brotacei - Constanta


PD-L in zona Tic-Tac, Brotăcei - Constanţa


"Pentru a putea să oferim facilităţi pentru copii şi batrâni trebuie să-i respectăm şi pe cei care  muncesc", a spus Onaca Dorel Constantin făcând  apel la solidaritate populară.

În aceeaşi tonalitate dinamică, echipa de candidaţi pentru funcţiile de consilieri municipali din partea PD-L, având la timonă pe inconfundabilul purtător de stindard portocaliu, senatorul Onaca Dorel Constantin, candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Constanţa, a poposit în zona Tic-Tac din Tomis Nord.
Binecunoscutul deja program de administraţie locală "Solidaritate pentru Constanţa", pe care senatorul Onaca Dorel Constantin îl oferă Constanţei şi constănţenilor, a constituit principalul subiect al întâlnirii dintre echipa portocalie şi locuitori.
Atenţia pe care administraţia locală trebuie să o acorde persoanelor vârstnice a stârnit un viu interes.
Senatorul Onaca Dorel Constantin i-a asigurat pe cei prezenţi, că niciunul din drepturile pe care cetăţenii vârstnici le-au dobândit până în prezent, nu va fi pierdut, dimpotrivă, tuturor vârstnicilor, indiferent că sunt pensionari sau nu, indiferent de starea lor socială, li se va acorda atenţia necesară.

"Tichetele valorice vor înlocui umilinţa la care aţi fost supuşi atâţia ani, în faţa camerelor de luat vederi! Dragii noştri bătrâni, meritaţi mai mult! Meritaţi să fiţi îngrijiţi zi de zi, 12 luni pe an şi nu numai de sărbători sau în campania electorală! Nu vedeţi că actualul primar Mazăre aterizează cu parapanta în Mamaia numai 2 luni pe an?!" – le-a spus senatorul Onaca Dorel Constantin celor prezenţi.

Reabilitarea termică a tuturor imobilelor în care locuiesc constănţenii, curăţenia oraşului, problemele poliţiei comunitare, ale siguranţei cetăţenilor, cele create de câinii vagabonzi în toate cartierele oraşului, au fost discutate în detaliu cu locuitorii din zonă, Onaca Dorel prezentându-le soluţiile pe care le-a proiectat împreună cu echipa sa.
Candidatul PD-L la funcţia de primar al Constanţei, senatorul Onaca Dorel Constantin, i-a asigurat pe cei prezenţi că, începând cu 1 iunie, prin votul tuturor constănţenilor, municipiul Constanţa va fi lansat pe orbita europeană a dezvoltării economico-sociale durabile.
Onaca Dorel Constantin s-a adresat tuturor segmentelor sociale şi profesionale, tinerilor şi intelectualilor, pentru a realiza o alianţă socio-profesională destinată creşterii gradului de responsabilitate a electoratului constănţean.
Liderul democrat-liberal le-a prezentat constănţenilor următorul îndemn:

"Votul dumneavoastră va fi hotărâtor pentru viitorul european al Constanţei! Dragi tineri, conturaţi-vă şi construiţi-vă singuri, cu ajutorul propriului vot, viitorul de cetăţeni europeni! Stimaţi intelectuali, oferiţi urbei, exemplul dumneavoastră generos! Renunţaţi la comoditate şi nepăsare! Iniţiaţi marea schimbare! Cetăţeni ai Constanţei, alegeţi adevărul în locul minciunii! Asumaţi-vă responsabilitatea şi votaţi! Votaţi Onaca primar! Votaţi candidaţii PD-L pe toate cele patru buletine de vot!"


NEWSLETTER


LINK-uri

www.evotv.ro Milionarii Business TV