Intalnirea cu locuitorii din Constanta


Īntīlnirea cu locuitorii din Constanta

Senatorul Onaca Dorel Constantin  candidatul PD-L, preocupat de siguranţa alimentară a cetăţenilor.
Sutele de constănţeni , din toate cartierele oraşului, s-au īntālnit cu senatorul Onaca Dorel Constantin.
Caravana portocalie, la conducerea căreia se afla senatorul Onaca Dorel, a oferit o imagine inedită constănţenilor care tranzitau zona pieţii, oferindu-le acestora posibilitatea de a dialoga cu fruntaşul democrat-liberal pe subiecte de importanţă majoră referitoare la  necazurile cu care se confruntă zi de zi.
"A betona un oraş īntreg, a distruge fie şi un singur pomişor, a īnvălui plajele şi salba de lacuri limitrofe Mării Negre cu proiecte care mai de care mai poluante şi mai moderniste, este mai mult decāt o nerozie edilitar-urbanistică, este o sinucidere regională, aducătoare de profituri imense unuia şi aceluiaşi grup de interese! Cāte state europene nu şi-ar dori să aibă  un areal asemănător celui din apropierea Constanţei?! Aduceţi-vă aminte cum arăta parcul din imediata apropiere a zonei īn care ne aflăm, īn care zilnic aveaţi posibilitatea să vă relaxaţi prin plimbări de neuitat. Mergeţi acum şi īncercaţi să faceţi o plimbare alături de cei dragi, printre macaralele, buldozerele şi munţii de moloz din jurul Mall-ului şi celorlalte clădiri care au sufocat pur şi simplu acest parc !" - le-a spus senatorul Dorel Onaca participanţilor la īntrunire.
Căile de acces neadecvate īn pieţe, modul īn care se face aprovizionarea cu produsele specifice, Īntālnirea din piaţa Tomis III, dintre cetăţenii din această zonă şi candidatul PD-L, senatorul Dorel Constantin Onaca, s-a desfaşurat īntr-o atmosferă destinsă, de dialog civilizat, plăcut şi constructiv.NEWSLETTER


LINK-uri

www.evotv.ro Milionarii Business TV