Intalnirea cu locuitorii din Piata ''Badea Cartan''


Piaţa Badea Cârţan

Senatorul Onaca Dorel Constantin candidatul PD-L la funcţia de primar almunicipiului Constanţa  s-a întâlnit cu locuitorii din zona pieţei ''Badea Cârţan''.

 


Preocupat de soarta municipiului şi a cetăţenilor, senatorul Dorel Constantin Onaca îşi continuă întâlnirile cu locuitorii din zona pieţei ''Badea Cârţan''.
În cadrul dialogului susţinut, liderul democrat liberal a lansat un atac dur la adresa administraţiei locale în funcţiune, care a generat actuala situaţie social-economică, transformând, sub bagheta primarului Mazăre, oraşul într-o zonă a intereselor de clan, cu o mână de bogătaşi şi foarte mulţi săraci.
Senatorul Dorel Constantin Onaca a subliniat faptul că, actuala administraţie nu poate rezolva problemele vitale ale cetăţenilor, deoarece, viaţa concretă, nevoile şi frământările cotidiene ale acestora nu sunt cunoscute de către primarul Mazăre.
      "Constanţa a devenit un oraş a cărui administraţie consideră că doar Mamaia trebuie să se bucure de o atenţie specială, pentru cele două luni de sezon turistic, care stau la cheremul timpului probabil!
În celelalte 10 luni şi chiar în perioada de sezon, Constanţa este neglijată, parcă ar fi copilul vitreg al Primăriei!
Cetăţenii doresc un primar care să-şi facă datoria fără să se gândească la chiverniseala lui şi a unui grup restrâns de interese.
Constanţa are nevoie de un primar care doreşte cu adevărat să rezolve treburile urbei, antrenând toţi cetăţenii, ţinând cont de dorinţele, nevoile şi propunerile lor."
– le-a prezentat senatorul Dorel Onaca locuitorilor, continuând atacul cu referiri asupra activităţii actualei echipe Mazăre, care a aruncat interesele legitime ale cetăţenilor la groapa de gunoi a oraşului:
       "Primăria Constanţa, subordonată şi subjugată total P.S.D.-ului, care paradoxal se pretinde partid de stânga, nu a facut nimic, nici pentru muncitori şi slujbaşi, pentru salariaţi în general, nici pentru oamenii de afaceri, dacă este să mă refer numai la cei peste 15.000 de întreprinzători care au dat faliment în cele 2 mandate ale actualului primar şi la cele câteva zeci de mii de locuitori ai Constanţei care au îngroşat rândul păturii sărace în aceeaşi perioadă.
Menirea Primăriei nu este aceea de a produce "baroni  locali " şi structuri economice de tip clientelar! – pe unii, puţini la număr, să-i îmbogăţească şi să le sporească averile în fiecare mandat, iar pe cei mai mulţi să-i sărăcească, să-i umilească şi să-i orbească prin intermediul sacoşelor electorale şi prafului aruncat  în ochi !"
În continuare, candidatul PD-L pentru funcţia de primar al Constanţei şi-a prezentat punctual programul Solidaritate pentru Constanţa, subliniind faptul că Partidul Democrat Liberal, care va câştiga alegerile locale de la 1 iunie, este ferm hotărât să treacă la modernizarea oraşului, astfel încât municipiul Constanţa să devină o zonă europeană prosperă, în care cetăţenii să trăiască demn şi civilizat.
      "Pentru viitorul nostru, al copiilor şi pentru liniştea binemeritată a bătrânilor noştri, nu mai putem lăsa Constanţa la cheremul  actualului Primar!
Trebuie să redăm Constanţa constănţenilor, să-i redăm demnitatea şi puterea economică de cel mai mare port la Marea Neagră !"
– a subliniat vehement senatorul Dorel Onaca.
Prezentarea incompetenţei şi nepăsării administrative ale echipei Mazăre, au fost completate în discursul candidatului Onaca Dorel Constantin cu problemele referitoare la salubrizarea deficitară a zonei adiacente pieţei Badea Cârţan şi a întregului municipiu în ansamblul său.
Referitor la starea de curăţenie a oraşului, senatorul Dorel Onaca le-a reamintit  celor prezenţi:
"Curăţenia începută în partid, va continua la Primărie, la Consiliul Judeţean şi în tot oraşul !"
Bombele cu efect întârziat care sunt benzinăriile construite între cvartalele de locuinţe, modalităţile dubioase prin care au fost concesionate sau vândute terenurile pentru acestea, au suscitat interesul participanţilor, în acelaşi timp cu abordarea subiectului transportului urban în comun ecologic, distrus cu obstinaţie de actuala administraţie locală.
Înlăturarea decalajelor create între Mamaia şi oraş, între cartierele periferice şi cele centrale, distribuirea bugetului local în transparenţă deplină, nu la întuneric, spre zone obscure aducătoare de profituri unora şi mereu aceloraşi, cum se practică astăzi, garantarea respectării legislaţiei în vigoare, au constituit subiecte pe care candidatul PD-L la funcţia
de primar al municipiului Constanţa le-a abordat şi dezvoltat cu dezinvoltură şi determinare.
Din postura de viitor primar al municipiului Constanţa, senatorul Onaca Dorel Constantin i-a îndemnat pe locuitorii Constanţei ca pe 1 iunie, să voteze cu încredere candidaţii PD-L, "cei care au votat PD şi PLD să voteze acum  PD-L ( Partidul Democrat Liberal) care este continuatorul proiectului Traian Băsescu, Teodor Stolojan !", a conchis senatorul ONACA.


NEWSLETTER


LINK-uri

www.evotv.ro Milionarii Business TV