Onaca asculta ingrijorarile pensionarilor militari


Onaca ascultă îngrijorările pensionarilor militari

Candidatul PD-L la

db90e948252c7d1753efe6fc9612dabe.jpg

Primăria Constanţa, senatorul Dorel Onaca s-a întâlnit cu membrii de partid, pensionari militari, pentru a aborda probleme precum proiectele europene, revitalizarea spaţiilor şi terenurilor unităţilor militare dezafectate, dar şi starea actuală a parcurilor constănţene, din ce în ce mai afectate de construcţia spaţiilor comerciale şi a blocurilor.
Onaca a dezbătut, de asemenea, posibilitatea transformării spaţiilor şi terenurilor militare dezafectate în locuinţe pentru familiile de cadre militare tinere sau chiar în grădiniţe, cluburi, cămine pentru vârstnicii din toate categoriile sociale.
În contextul întâlnirii, candidatul PD-L la fotoliul de primar a subliniat faptul că dezideratul constănţenilor de a avea un oraş curat şi liniştit poate fi îndeplinit dacă ei, cei 180.000 de locuitori cu drept de vot, îşi vor exercita la alegerile locale din acest an dreptul garantat prin constituţie.
Totodată, cei prezenţi la eveniment şi-au exprimat preocuparea vizavi de starea deplorabilă a plajelor şi falezelor, precum şi faţă de „groapa de gunoi” care a devenit, în ultima vreme, satul de vacanţă.


 

 


NEWSLETTER


LINK-uri

www.evotv.ro Milionarii Business TV